Åsmund Lande


Åsmund Lande er gruppens gitarist og vokalist. Han har en lang og variert musikalsk bakgrunn og har tidligere spilt med flere andre artister innen ulike sjangere. Han har også jobbet som låtskriver og produsent for andre artister og har et stort nettverk innen musikkbransjen. Lande er kjent for sitt særegne gitarspill og bidrar med en unik stemning og atmosfære til bandets musikk. Han er en viktig bidragsyter til bandets låtskriving og produksjon og har en kreativ tilnærming til musikk som har vært viktig for gruppens utvikling.

Lande har vært involvert i musikk siden han var ung og har alltid hatt en lidenskap for å skape musikk. Han har en variert musikalsk smak og har hentet inspirasjon fra alt fra rock og metal til jazz og klassisk musikk. Lande er en dyktig gitarist og har utviklet sin egen stil som er preget av både teknisk dyktighet og følelse. Han er også en dyktig vokalist og bidrar med en unik stemme til bandets musikk.

I tillegg til sitt arbeid med OnklP og de Fjerne Slektningene, har Lande også jobbet som musikklærer og har bidratt til å inspirere og utvikle unge musikere. Han har også vært involvert i flere musikkprosjekter og har samarbeidet med en rekke andre artister og musikere. Lande er en viktig bidragsyter til norsk musikk og en inspirasjon for mange unge musikere.