Johan Larsson


Johan Larsson er gruppens produsent og gitarist. Han er kjent for sin evne til å skape unike og særegne lydbilder som gir bandets musikk en spesiell atmosfære og stemning. Larsson er en erfaren musiker og produsent, og har jobbet med flere kjente artister og band i Norge og internasjonalt.

Som produsent for OnklP og de Fjerne Slektningene har Larsson en viktig rolle i å skape bandets lydbilde og definere bandets musikalske uttrykk. Han har en unik evne til å kombinere ulike sjangere og musikalske stiler på en måte som gir bandet en særegen og fengende sound. Larsson er også en dyktig gitarist og hans innovative og kreative gitarspill gir bandets musikk en ekstra dimensjon.

Larsson er kjent for å være en detaljorientert og grundig produsent som alltid strekker seg etter å finne den perfekte lyden og stemningen i musikken. Han er også en dyktig låtskriver og har bidratt med flere av bandets låter.

På scenen er Larsson en dyktig og karismatisk gitarist som alltid gir alt. Han har en naturlig autoritet og utstråling som gjør ham til en viktig del av bandets uttrykk. Han er også en dyktig og kreativ improvisator som alltid finner nye og spennende måter å uttrykke seg på gjennom gitarspillet sitt.