Knut-Oscar Nymo


Knut-Oscar Nymo er gruppens bassist og en av bandets vokalister. Han er kjent for sin evne til å skape tighte og groovy basslinjer som danner fundamentet i bandets musikk. Nymo er en erfaren musiker med en lang og variert karriere, og han har spilt med flere kjente artister og band i Norge og internasjonalt.

Som bassist i OnklP og de Fjerne Slektningene bidrar Nymo med en unik musikalsk stil og uttrykk. Han har en evne til å skape grooves og rytmiske strukturer som passer perfekt til bandets hip-hop-inspirerte sound. Nymo har også en viktig rolle som vokalist i bandet, og hans stemme gir en ekstra dimensjon til bandets musikk.

Nymo er kjent for å være en energisk og entusiastisk musiker både på scenen og i studio. Han har en naturlig autoritet og utstråling som gjør ham til en viktig del av bandets uttrykk. Han er også en dyktig låtskriver og har bidratt med flere av bandets låter.

På scenen er Nymo en karismatisk og fengende musiker som alltid klarer å få publikum til å danse og synge med. Han har en naturlig evne til å kommunisere med publikum og skape en god stemning på konsertene.