Simen Stensland


Simen Stensland er gruppens keyboardist og en viktig bidragsyter til bandets lydbilde. Han er kjent for sin særegne stil og evne til å skape atmosfærisk og stemningsfull musikk. Stensland har en lang og variert musikalsk bakgrunn, og har spilt med flere andre artister og band innen ulike sjangere, fra jazz og soul til pop og rock.

Som keyboardist i OnklP og de Fjerne Slektningene bidrar Stensland med en rekke ulike lyder og stemninger til bandets musikk. Han har en særegen stil som er preget av teknisk dyktighet og følelse, og han har en evne til å skape unike og interessante lydbilder som gir bandets musikk ekstra dybde og karakter.

Stensland er også en dyktig låtskriver og har bidratt med flere av bandets låter. Han har en unik evne til å skape melodier og arrangementer som passer perfekt til bandets sound, og hans kreative bidrag har vært viktig for å utvikle bandets musikk videre.

På scenen er Stensland en energisk og karismatisk musiker som alltid bidrar til å skape en spesiell stemning. Han er en viktig del av bandets liveopptredener og bidrar til å gjøre hver konsert til en unik og minneverdig opplevelse.