Tommy Manboy


Tommy Manboy er gruppens trommeslager og en viktig bidragsyter til bandets lydbilde. Han er kjent for sin tekniske dyktighet og evne til å skape komplekse og interessante rytmer som gir bandets musikk ekstra energi og driv. Manboy er en erfaren musiker med en lang og variert karriere, og har spilt med flere kjente artister og band innenfor ulike sjangere.

Som trommeslager i OnklP og de Fjerne Slektningene bidrar Manboy med et unikt og særegent trommespill. Han har en evne til å skape rytmer som passer perfekt til bandets musikk, og hans tekniske dyktighet og musikalske intelligens har vært viktig for å utvikle bandets lydbilde.

Manboy er også en dyktig låtskriver og har bidratt med flere av bandets låter. Han har en unik evne til å skape spennende og innovative trommelyder og rytmer som gir bandets musikk ekstra dybde og karakter.

På scenen er Manboy en energisk og fengende musiker som alltid gir alt. Han er kjent for å være en ekte entertainer og hans energiske og karismatiske opptredener har gjort ham til en publikumsfavoritt. Han har en naturlig evne til å kommunisere med publikum og skape en god stemning på konsertene.